Αμφιάλη 210 400 0043
Πέραμα 210 441 0014
Νίκαια 216 003 4605
Βρείτε μας:

Φιλοσοφία & Όραμα

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Το φροντιστήριό μας

Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης του Κερατσινίου, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των μαθητών και τις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτικού χώρου στην περιοχή της Αμφιάλης.
Κίνητρο σ΄αυτό το εγχείρημά μας είναι η αγάπη για τους μαθητές και η πεποίθηση ότι έχουμε τον τρόπο να τους οδηγήσουμε στην επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.
Έχοντας προετοιμάσει εκατοντάδες μαθητές με επιτυχία, ξέρουμε πια πως η προσπάθεια δεν είναι πάντα ικανή για να πετύχει ένα παιδί το στόχο του. Τις περισσότερες φορές είναι αναγκαία η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη, σε γνωστικό και ψυχολογικό επίπεδο, από τις τάξεις του Γυμνασίου μέχρι τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Για μας ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός.
Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του και να ενισχύουμε τις δεξιότητες και ικανότητές του· να βοηθήσουμε να ανακαλύψει αυτό που του ταιριάζει και να μπορέσει να το πραγματοποιήσει.

Με ένα επιτελείο έμπειρων και άριστα καταρτισμένων καθηγητών, οι οποίοι διδάσκουν πολλά χρόνια στην περιοχή μας , με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις, σε ένα άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο περιβάλλον θα είμαστε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχία!

Με εκτίμηση
Κορίλης Γιώργος
Ζαγκιόρη Αγγελική

ΕΠΑΓΩΓΗ : Η σημασια της λεξης

Προέρχεται από το αρχαιοελληνικό ρήμα επάγω και χρησιμοποιείται ως όρος στη Λογική και τη Φιλοσοφία, αλλά και στις Θετικές επιστήμες.

Λογική επαγωγή

μέθοδος σκέψης η οποία ξεκινά από το επιμέρους και καταλήγει στο γενικό, από το παρατηρημένο στο μη παρατηρούμενο, από το γνωστό στο άγνωστο, μία γενίκευση από την εμπειρία (επαγωγικός συλλογισμός).

Μαθηματική επαγωγή

ή διαφορετικά τέλεια επαγωγή είναι μέθοδος μαθηματικής απόδειξης που συνήθως χρησιμοποιείται για να αποδειχτεί ότι μια πρόταση ισχύει για όλους τους φυσικούς αριθμούς.

Ηλεκτρική/ ηλεκτρομαγνητική/ μαγνητική επαγωγή

δημιουργία ηλεκτρικής τάσης ή μαγνητικού πεδίου εξ αποστάσεως με χρήση ηλεκτρικού ρεύματος ή μαγνήτη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα? Καλέστε μας στο 210 400 0043 ή στο
210 441 0014.