Αμφιάλη 210 400 0043
Πέραμα 210 441 0014
Νίκαια 216 003 4605
Βρείτε μας:

Νέα και ανακοινώσεις

news photo news photo

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

  • Ανάρτηση στις 14 Ιουνίου 2019

Σ το φροντιστήριο ΕΠΑΓΩΓΗ βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών μας όχι μόνο για την ενίσχυση των επιδόσεών τους στα μαθήματα, αλλά και για την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που τους απασχολεί σχετικά με τις σπουδές τους.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επιλογή κατεύθυνσης σπουδών και σχολής είναι κάτι που προβληματίζει τον μαθητή και, εύλογα, τους γονείς του. Μια επιλογή δύσκολη και καθοριστική τόσο για την επαγγελματική πορεία που θα ακολουθήσει, όσο και για την προσπάθεια που θα καταβάλει για την επίτευξη του στόχου του.
Στα πλαίσια της βοήθειας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και της αξιόπιστης ενημέρωσης μαθητών και γονέων οργανώθηκε από το φροντιστήριό μας Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέματα:
- Νέο εξεταστικό σύστημα
- Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστημίων –Τεχνολογικών Ιδρυμάτων
- Σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας
Μαθητές και γονείς παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», στις 3/3/2019.
Η παρουσίαση έγινε από τον Αποστόλη Τζιανάκη, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού και μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο» της εταιρείας «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας».