Αμφιάλη 210 400 0043
Πέραμα 210 441 0014
Νίκαια 216 003 4605
Βρείτε μας:

Νέα και ανακοινώσεις

news photo news photo

Οδηγός Σταδιοδρομίας του Στράτου Στρατηγάκη

  • Ανάρτηση στις 04 Μαΐου 2023

Σ τα πλαίσια της διατήρησης του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας στους μαθητές και τις οικογένειές τους, καθώς και του συνεχούς εκσυγχρονισμού και εμπλουτισμού των εργαλείων που παρέχουμε, τα φροντιστήρια ΕΠΑΓΩΓΗ έχουν συνάψει συνεργασία με τον Στράτο Στρατηγάκη, εκπαιδευτικό και σύμβουλο σταδιοδρομίας με πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, εμπλουτίσαμε το site μας με το πιο πρωτοποριακό εργαλείο στο χώρο της εκπαιδευτικής πληροφόρησης και καθοδήγησης, τον Οδηγό Σταδιοδρομίας.

Επιλέγοντας το πεδίο «Οδηγός Σταδιοδρομίας» και κάνοντας login στο εργαλείο αυτό, οι μαθητές και οι γονείς μπορούν:
- να ενημερώνονται για την τρέχουσα επικαιρότητα σε θέματα που αφορούν τις Πανελλαδικές και την εισαγωγή των τελειόφοιτων του Λυκείου σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα.
- να αναζητούν και να αποκτούν κάθε είδους πληροφορία σχετικά με όλα τα Πανεπιστημιακά τμήματα του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
- να αξιοποιούν το εργαλείο προσομοίωσης Μηχανογραφικού δελτίου ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την επιλογή των τμημάτων προτίμησής τους.

Τα φροντιστήρια ΕΠΑΓΩΓΗ, πάντα με γνώμονα τη διευκόλυνση στο δύσκολο έργο της επίτευξης επιτυχίας, αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη στους μαθητές και τις οικογένειές τους όχι μόνο σε γνωστικό και ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και μέσω των εργαλείων και υπηρεσιών που παρέχουν.