Αμφιάλη 210 400 0043
Πέραμα 210 441 0014
Νίκαια 216 003 4605
Βρείτε μας:

Νέα και ανακοινώσεις

news photo news photo

Σεμινάριο από ειδική ψυχολόγο για το άγχος των εξετάσεων και την αντιμετώπισή του

  • Ανάρτηση στις 10 Φεβρουαρίου 2018

Σ ΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νέοι άνθρωποι είναι πολλά και ποικίλα. Ανάμεσα σ’αυτά το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα για έναν έφηβο-μαθητή είναι το άγχος που δημιουργούν οι απαιτήσεις του σχολείου και ιδιαίτερα η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το άγχος και ο εκνευρισμός επηρεάζει κατά κανόνα όλη την οικογένεια. Οι γονείς, παρά τις καλές προθέσεις τους, νιώθουν συχνά ανήμποροι να βοηθήσουν τα παιδιά τους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να ανταπεξέλθουν στις σχολικές τους υποχρεώσεις με ηρεμία.

Ως φροντιστήριο και ως διδάσκοντες, είμαστε σε άμεση επαφή με τους μαθητές μας και τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και προσπαθούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Θεωρούμε όμως επιβεβλημένη τη συνδρομή ενός ανθρώπου εξειδικευμένου και αρμόδιου στον τομέα αυτό.

Το Σάββατο 10/2/2018 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του φροντιστηρίου συνάντηση των μαθητών μας της Γ’ Λυκείου με Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, η οποία θα συζητήσει μαζί τους για το άγχος προ των εξετάσεων και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο 24/2/2018 για τους μαθητές μας της Α’ και Β’ Λυκείου.

Το φροντιστήριο ΕΠΑΓΩΓΗ βρίσκεται πάντα δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους, συμβάλλοντας με κάθε μέσον στην πρόοδό τους και στην επίτευξη των στόχων τους.